En fuldbyrdet verden
Velkommen til Flame!

Flame er navnet på den verden vi tråder i. Det er en ren og skær rpg hjemmeside, så hvis ikke den slags interesserer dig, så må du lade være med at tilmelde dig. Men omvendt, hvis det lige er dig, så skynd dig hen og få det gjort. Det er ganske gratis.

obs: Husk at læse reglelsættet efter tilmeldning.

En fuldbyrdet verden


 
IndeksIndeks  PortalPortal  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  

Share | 
 

 En Blodsten- Catherine Moon

Go down 
ForfatterBesked
Catherine Moon
Noob
Noob
Catherine Moon

Oprettet : 08/10/11
Antal indlæg : 7
Alder : Der er ikke tal der kan sige det
Bosted : En Borg..

IndlægEmne: En Blodsten- Catherine Moon   Lør okt 08, 2011 11:28 am

Sted: Det sorte marked under jorden
Omgivelser: Væsner
Tid: 15:00
Tøj: En sort kappe , Jeans og en mørkerød bluse..

Catherine gik vagtsomt og kiggede efter det hun skulle bruge. Hun var kommet for at få en Blodsten. Hun gik ind en butik og stirrede lamslået på alle smykkerne. Hun gik hen til det første stativ og fandt en Blodsten med Dæmonblod i. Den skulle hun ikke bruge så hun gik videre. Hun så en Blodsten med Elverblod i men den duede ikke. Hun gik hen til skranken og en ung dame kom ud. " Skulle det være noget? " Spurgte Damen. " En Blodsten med en indespærret flamme " Sagde Catherine. Damen mumlede et eller andet og gik ud bagved i lageret. Hun kom ud med en række æsker. " Her " Sagde Damen og lagde dem på linje på bordet. Catherine åbnede dem alle i en bevægelse og en række forskellige sten kom frem. " Jeg søger ikke efter disse her men En blodsten med en indespærret mørk flamme" Sagde Hun i et koldt tonefald. " Det bliver dyrt " Sagde Damen og kiggede irriteret på Catherine. Damen gik hen til en pengeboks og åbnede den. I den var der en sort fin æske med satin og silke. Damen tog den forsigtigt op og lagde den foran Catherine. Catherine åbnede æsken og så den gamle velkendte Blodsten. " Hvor meget " Spurgte Catherine og var lidt ligeglad da hun jo var rig. " 1 million " Sagde Damen. Catherine syntes at det var billigt eftersom stenen var ældre end denne dimension. Hun tog pengene op af lommen og gav dem til Damen. " Her " Sagde Hun og tog æsken..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
En Blodsten- Catherine Moon
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
En fuldbyrdet verden :: Flame :: Det sorte marked-
Gå til: