En fuldbyrdet verden
Velkommen til Flame!

Flame er navnet på den verden vi tråder i. Det er en ren og skær rpg hjemmeside, så hvis ikke den slags interesserer dig, så må du lade være med at tilmelde dig. Men omvendt, hvis det lige er dig, så skynd dig hen og få det gjort. Det er ganske gratis.

obs: Husk at læse reglelsættet efter tilmeldning.

En fuldbyrdet verden


 
IndeksIndeks  PortalPortal  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  

Share | 
 

 Come out a play with me (åben emne)

Go down 
ForfatterBesked
Emma
Noob
Noob
Emma

Oprettet : 05/10/11
Antal indlæg : 6
Alder : 500 år gammel men hun har en krop som en på de 25
Bosted : Manor for mig selv

IndlægEmne: Come out a play with me (åben emne)   Ons okt 05, 2011 8:59 pm

T: 22.30
S: Ved Hospitalet
O: Mennesker der kommer ind og ud fra Hospitalet
P: Se billede for gå ikke i andet
V: Skyet og der ret koldt..

Vinden var vild og ikke til og styr som altid og hvis man var ude ville man let kun blive skubbet af sted med minder man var en af dem der kun stå fast i jorden, på gaden ved hospitalet gik en ung kvinde på de 25 eller hun så sådan ud selv om hun var over 32.000 år gammel så havde hun stadig en meget ung krop. Hun havde hvid hår som gik hende langt ned af hendes ryg mens hendes hud var svag hvid og hendes øjne havde en isblå farve, hendes tøj bestod af et jakkesæt da hun ikke var den type kvinde man ville kun finde i kjole eller andre af sådan ting nej hun ville hellere være sådan her men hun havde det bedst på den måde, hendes navn var Emma og det var en engelsk navn som hun ikke havde været født med men som hun havde skiftede over til da hendes andet navn var et hemmeligt navn.
Hvad hun lavet på gaden på den her tid tja hun var ude og kigge efter en og lege med i sted for bare og være alene hjemme som hun nu altid var, hun passede bare hende selv mens hun gik og hun ønskede af en eller anden grund en og snakke med eller mere og lege med da der var for meget kedsomhed i øjeblikket men på samme tid kun hun vel bare begynde et eller anden og så ville der nu nok ske nået..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Catherine Moon
Noob
Noob
Catherine Moon

Oprettet : 08/10/11
Antal indlæg : 7
Alder : Der er ikke tal der kan sige det
Bosted : En Borg..

IndlægEmne: Re: Come out a play with me (åben emne)   Søn okt 09, 2011 10:12 am

Vinden blæste en ung piges hår væk fra ansigtet. Pigen hed Catherine og hun var i et meget dårligt humør. Hun gik afslappet selvom hendes dårlige humør plagede hende. Hendes sorte kappe fløj op bagved hende. Hun gik hen til en gyde hvor hun simpelt nok bare satte sig op på countaineren. Hun stod på vagt og var klar vis nogen havde i sinde at angribe hende. Hun fattede ikke helt hvor hendes instinkter elller Race kom fra og det gjorde hende en smule forvirret da hun som sagt var en Fuldblods Vampyr. Hun lukkede øjnene et øjeblik og da hun åbnede dem igen var de røde som flammen. Hun kiggede på sin hud da den om muligt blev hvidere og mere forfinet. Hun vidste godt hvad der skete. Hun var sulten og legesyg. Det gjorde hende mere vampyr agtig. Hun hoppede ned fra countaineren og stod i stedet op af muren for at kigge efter en at snakke med. Hun fik øje på en Raceblanding og prøvede at få Kontakt med væsnet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Come out a play with me (åben emne)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
En fuldbyrdet verden :: Flame :: Hospitalet-
Gå til: