En fuldbyrdet verden
Velkommen til Flame!

Flame er navnet på den verden vi tråder i. Det er en ren og skær rpg hjemmeside, så hvis ikke den slags interesserer dig, så må du lade være med at tilmelde dig. Men omvendt, hvis det lige er dig, så skynd dig hen og få det gjort. Det er ganske gratis.

obs: Husk at læse reglelsættet efter tilmeldning.

En fuldbyrdet verden


 
IndeksIndeks  PortalPortal  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  

Share | 
 

 A New Day- Catherine Moon

Go down 
ForfatterBesked
Catherine Moon
Noob
Noob
Catherine Moon

Oprettet : 08/10/11
Antal indlæg : 7
Alder : Der er ikke tal der kan sige det
Bosted : En Borg..

IndlægEmne: A New Day- Catherine Moon   Lør okt 08, 2011 10:57 am

Sted : De vestlige skove
Vejr: Klart men ikke ligefrem solrigt
Tid: 12:00
Tøj: En sort kort kjole
Omgivelser: Blomster, Træer, skræmte dyr

Catherine sad i en lysning i skoven. Hun lagde sig forsigtigt ned og betragtede den skyfri himmel. Hun vidste at de fleste magiske væsner havde evner men hun kunne bare ikke finde ud af hvad hendes var så hun gik jo bare ud fra at hun ikke havde nogen. Hun vidste en del fordi hun var så gammel men det med hendes evne irretrede hende mega meget. " Pis " Sagde Hun da hun rørte et eller andet skarpt. Hendes fine blik gennemsøgte det lange græs og så en mudret dolk. Hun tog den op og rensede den med et stykke papir hun havde i sin taske. Da den var ren og skinnende kunne man se nogle symboler på skæftet. Hun vidste at det var Latin. Ego mortem non timet - Jeg er ikke bange for døden " Læste Hun med sin pigede diamant stemme. Hun så skuffet på Dolken og smed den igen. Hendes røde øjne glødede da hun så en puma der gemte sig i græsset et par meter væk. Hun snerrede lavt og i en hurtig bevægelse havde hun taget dolken og kastet den igennem Pumaens hjerte. Hun sukkede over sine fremravende evner som kaster og gik hen til den nu døde puma. Hun tog den hoved og bed sig fast i Halsen med sine hugtænder. Hun sugede dens blod og fornemmelsen af blodet der løb igennem halsen var fantastisk. Hun smed den livløse Puma fra sig og tørrede sig om munden..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
A New Day- Catherine Moon
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
En fuldbyrdet verden :: Flame :: De vestlige skove-
Gå til: