En fuldbyrdet verden
Velkommen til Flame!

Flame er navnet på den verden vi tråder i. Det er en ren og skær rpg hjemmeside, så hvis ikke den slags interesserer dig, så må du lade være med at tilmelde dig. Men omvendt, hvis det lige er dig, så skynd dig hen og få det gjort. Det er ganske gratis.

obs: Husk at læse reglelsættet efter tilmeldning.

En fuldbyrdet verden


 
IndeksIndeks  PortalPortal  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  

Share | 
 

 Deploratus - Hvis du tør ...

Go down 
ForfatterBesked
Deploratus
Noob
Noob
Deploratus

Oprettet : 01/04/14
Antal indlæg : 1

IndlægEmne: Deploratus - Hvis du tør ...   Tirs apr 01, 2014 7:49 pm
Reklame for Dansk tekstbaseret RPG. (Role Playing Game)
PbP rollespil. (Kendt som Play-by-Post eller Post-by-Post)

Navn: Deploratus
Link til siden: www*Deploratus.heavenforum*org/forum
Kategori / Genre: Fantasy / Horror / Nutid / Storby.
Yderligere: Lowmagic spil, i en Highmagic verden.Link til Admin: Vi er et team på 3 admins og 1 mod. http*//deploratus.heavenforum*org/g1-administrators og http*//Deploratus.heavenforum*org/g20-moderators

Aktivitet: Den ene Admin er på omkring 3-6 timer dagligt. De 2 andre, flere gange ugentligt. Mods er på dagligt.
Der er i skrivende stund 40 tilmeldte brugere.

Karakterracer som er tilladte at spille: Almen menneske. Engel (Almen engel, Dødsengel eller Skytsengel). Jæger (Mennesker, men en særlig kategori). Dæmon (Sjæledæmon eller Bloddæmon). Varulv. Vampyr. Blandingsracer er meget sjældne og derfor svære at få godkendelse til.

Plot:
Her kæmpes der for magt, og overlevelse, penge og kærlighed. Hvem kommer ud som sejrsherre og hvem mister mere end blot deres liv?

Linjerne er trukket op til et episk spil på krig, politik og intriger. Her kæmpes for daglig overlevelse samt racernes fremtid.

Vil du vælge side?

Velkommen til Deploratus
- Hvis du tør...

Så hvis du er til fantasy, horror, nutidsgenre og mystiske væsner så kom endelig en tur forbi og se om vi ikke skulle kunne tilbyde dig en masse sjov og ballade. Vi ser altid frem til nye folk at lege med!

Spillet henvender sig til folk der ikke bliver skræmt over at skulle læse. Vi har udarbejdet nogle grundige og omfattende tekster i henhold til verden, de forskellige racer og interaktionerne mellem dem. Men så længe læsning og dedikering ikke er en hindring så er der FRIT slag i bolledejen. Sorta Speak

Mvh.
Team Admin
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Deploratus - Hvis du tør ...
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
En fuldbyrdet verden :: Out game :: Reklamer-
Gå til: