En fuldbyrdet verden
Velkommen til Flame!

Flame er navnet på den verden vi tråder i. Det er en ren og skær rpg hjemmeside, så hvis ikke den slags interesserer dig, så må du lade være med at tilmelde dig. Men omvendt, hvis det lige er dig, så skynd dig hen og få det gjort. Det er ganske gratis.

obs: Husk at læse reglelsættet efter tilmeldning.

En fuldbyrdet verden


 
IndeksIndeks  PortalPortal  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  

Share | 
 

 Et underligt opkald-Catherine Moon

Go down 
ForfatterBesked
Catherine Moon
Noob
Noob
Catherine Moon

Oprettet : 08/10/11
Antal indlæg : 7
Alder : Der er ikke tal der kan sige det
Bosted : En Borg..

IndlægEmne: Et underligt opkald-Catherine Moon   Lør okt 08, 2011 11:12 am

Omgivelser: Bjergene
Sted: En sti igennem bjergene
Påklædning: En sort kjole
Vejr: Solrigt
Tid: 13:10

Catherine elskede solen. Den varme sol. Hun var vampyr men alle vampyrer kunne tåle sol vis de villle. Hun kiggede op mod himlen og så på hendes føniks der holdt udkig. Hun kaldte på den og den styrtdykkede ned og satte sig på hendes arm. " Hey Smukke " Sagde Hun kærligt og lagde en hånd på dens hoved. Den sagde en spindende lyd og kiggede på hende med de Flammende øjne. " Ja flyv du bare " Sagde Hun og den fløj. Hun rystede på hovedet og grinede. * Jeg elsker virkelig føniks* Tænkte Hun lykkeligt og smilede. Hun gik videre og lidt efter ringede hendes mobil. Hun tog den op fra sin lomme i kjolen og tog den. " Hey " Sagde Hun. " Catherine hjælp mig " Lød en forskræmt stemme. " Hvem er du? " Spurgte Catherine forvirret da hun ikke kendte stemmen. " J..e..g " Nåede stemmen at sige før den forsvandt. Hun var forvirret og havde derfor ikke tænkt sig at hjælpe pigen. " Jeg er vampyr, Jeg hjælper ikke " Sagde Hun til sigselv og gik videre med lette trin..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Et underligt opkald-Catherine Moon
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
En fuldbyrdet verden :: Flame :: Bjergområdet-
Gå til: