En fuldbyrdet verden
Velkommen til Flame!

Flame er navnet på den verden vi tråder i. Det er en ren og skær rpg hjemmeside, så hvis ikke den slags interesserer dig, så må du lade være med at tilmelde dig. Men omvendt, hvis det lige er dig, så skynd dig hen og få det gjort. Det er ganske gratis.

obs: Husk at læse reglelsættet efter tilmeldning.

En fuldbyrdet verden


 
IndeksIndeks  PortalPortal  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  

Share | 
 

 Dem som kommer ((Kin og det Privat))

Go down 
ForfatterBesked
Walter
Noob
Noob
Walter

Oprettet : 25/09/11
Antal indlæg : 2
Alder : 21.000 men hans krop er ca 18
Bosted : Manor for ham selv

IndlægEmne: Dem som kommer ((Kin og det Privat))   Søn sep 25, 2011 2:54 pm

T: 22.55
S: Havnen
P: Se billede
O: Ikke nogle mennesker på den her tid og man kan høre vandet der slår inden mod land mens der eller kun er vinden som man ville kun høre her til aften..
V: Koldt og vinden blæser ret så vildt her til aften..


Vinden var vild og der var ret koldt hvis man altså var ude på gaden, ned ved havnen gik en meget gammel dæmon for ham selv. Han havde sort på men det passede os fint til hans personlighed da han var en meget mørke person på mange steder, hans hår var os sort og det gik ned ved skulderne hvor det så sluttede, hans øjne havde en blod rød farve som altid og der var ikke meget der sagde af han var et menneske.
Hans navn var Walter og det var vel et meget normalt navn nu om dage men det passede ham os fint da han ikke havde lyst til og have et eller anden sært dæmon navn som alle andre, hvad han lavet nede i havnen på den her tid var han ikke helt selv klager på men hvad end det var så var det ikke nået godt eller han var ikke selv sikker på hvad der ville kom til og ske den nat da han ikke altid styret det selv. Nej det kom meget an på hvem han mødt og hvordan person eller personerne var overfor ham, nu gik han bare der for ham selv mens han var helt stille da han ikke havde et ord og sige til verden og derfor var han os bare stille for det var meget hans natur. Han så sig ind i mellem om mens han trak vejet som et menneske selv om han ikke lige frem havde bruge for det for han var død i forvejen og derfor var det enlig bare for dræbe den evighed som han nu havde for an ham, han sukkede uden en lyd mens han kom helt ned til havet hvor der ikke var nogle og han gik ud på en bro hvor der var en del skibe men det tog han sig nu ikke af for de betød ikke det store for ham..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kin
Noob
Noob
Kin

Oprettet : 24/09/11
Antal indlæg : 5
Alder : 20.000
Bosted : I en skov

IndlægEmne: Re: Dem som kommer ((Kin og det Privat))   Søn sep 25, 2011 3:07 pm

Kin var på vej ned mod havnen, han havde brug at se sig lidt omkring selvom han var en ulvedæmon havde han brug for at gå en tur. han kiggede sig lidt rundt, men han kunne ikke rigtigt se nogle endnu, han gik bare videre, hans lange blåhvidelilla hår hang løst og det var meget langt, han fik det hele tiden i hovedet på grund af vinden der blæste så meget, men han syntes ikke det var træls, han gik bare videre, han trak bare vejret som et menneske, det havde han altid gjort siden han blev født.
Hans tøj bestod af en blod rød trøje som sad tæt ind til hans muskler og den sad bare godt på ham, han havde et par sorte bukser og et par sorte sko på eller gik han bare rundt, han havde det ikke koldt, han kiggede rundt med sine ulveartige øjne som havde et gylden skær i sig og det gjorde bare meget flotte, han kunne få hvilken som helst pige ned og ligge, men han var til drenge
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://thecityvittorio.danskforum.net/
Walter
Noob
Noob
Walter

Oprettet : 25/09/11
Antal indlæg : 2
Alder : 21.000 men hans krop er ca 18
Bosted : Manor for ham selv

IndlægEmne: Re: Dem som kommer ((Kin og det Privat))   Søn sep 25, 2011 4:22 pm

Han fangede en duft mens han stod der for ham selv og han var helt stille mens han kiggede sig om for at finde ud af hvem der eller var nede i havnen, han begyndt og gå ind i mod land mens han trak vejet langsomt og han var helt stille mens han gik ind og an kom hurtige ind på land hvor han kort efter begyndt og kig efter den person som os var der.
”hvem der” sagde han mens han kiggede sig om og han var ikke helt tyrk ved af der var en anden som han ikke kun se hvem der eller var der sammen med ham, han trak igen vejret men det var ikke lige så roligt som det havde før da han var alene.
Han blinkede en gang mens han gik videre for ham selv og han var stadig ikke tryk ved og være der, han lukkede kom øjne og gik så stille som han nu kun..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Dem som kommer ((Kin og det Privat))   

Tilbage til toppen Go down
 
Dem som kommer ((Kin og det Privat))
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
En fuldbyrdet verden :: Flame :: Havnen-
Gå til: